lördag 27 oktober 2012

Lördag & utgång


Middagen
En smarrig middag. Tacos, det var ett bra tag sen. Jag käkade i vanlig ordning uppemot en näve saftiga rackare. Skoja inte att jag älskar den mexikanska livsstilen. Det skulle även visa sig att Klara hade smak inte bara för osten, utan även för brödet. Kött äter hon i måttliga mängder, vår lilla prinsessa.

Bishop's Arms
Sent på kvällen såg jag ett avsnitt med Dean & Sammy med drottningen. Sedan var klockan förvisso närmare halv tolv, men det hindrade inte mig. Jag dundrade iväg och slog följe med en kompis. Vi drog till Bishop's Arms och satt och talade om livets alla upp och ner, detta över ett par väl kylda Mariestad Export. Det blev rätt sent. Låt mig poängtera att kölden kickade in denna natt. Det blev så till den grad att kassetten i cykelveven "smorde varvet runt", om ni förstår hur jag menar. Dags för en service, men jag saknar tyvärr verktygen till att öppna upp veven. Nåväl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar