lördag 29 september 2012

Sällskapligt på Ålidhem


23:01 → I fåtöljen
Petter håller ställningarna vid arbetsstationen. Music Quiz är på tavlan. Jag var inte en given talang. Min musikala allmänbildning är bristfällig.

23:45 → I soffgruppen
Ett gott gäng, detta.

00:22 → I baren
Fråga inte hur det gick till, men jag och Emil hamnade i alla fall på en motorcykelklubb. Det var Singh och Bobby som förde oss dit. Idag har jag kikat lite på föreningens hemsida. Jättetrevligt, allt som allt. En egen bar hade dom också, där Singh höll låda. Riktigt imponerande kille, den där Richard. Han har flygcertifikat och har alltså riktiga flygtimmar i sitt bagage. Vidare, han kör sporthoj och visade mycket uppsatta bilder på hur han kör på bakhjulet, ligger i kurvorna, med mera. Jag kom att stå för en irreversibel pinsamhet när jag på nåt sätt fick det till att Rakim var en medlem i Wu-Tang Clan. Ja, på fullaste allvar. Det var då Bobby som kom att läxa upp mig med en uppsjö information om hur Eric B. och Rakim var legender i östkustens kulturarv inom hiphop. Jag fick t.o.m. anvisningen att lyssna in mig på deras äldre skivor "när jag nyktrat till". Skoja inte pwnage av rang. I got served. Faktiskt. Det är ofrånkomligt. Ja, jag sa ju det redan när vi satt i soffan och körde Music Quiz — min musikala allmänbildning är minst sagt bristfällig, tydligt även när det kommer till svart musik. Nå. Tur man kan skratta åt det. Litegrann.

02:25 → KäketGled in på lokala haket och klippte ett rejält mål. Där inne i matkön sprang jag oväntat på en kille från högstadiet. Hans mamma var gymnastiklärare på samma skola. Han hade bråttom. Jag hade också bråttom, hungrig som ett djur var jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar