måndag 24 september 2012

Måndag v. 39


I lekparken
Hämtade Klara lite tidigare än vanligt. Saknaden var stor, och vädret var ypperligt. Klarblå himmel och strålande sol. Vi blev kvar i lekparken ett tag. Ungarna lekte så det stod härliga till. Jag högg i vanlig ordning en och annan spade och grävde bisarra gropar så det stod härliga till. Det är lite av mitt signum, dessa bisarra groparna.

På bibblan
Vi drog raka spåret till biblioteket. Oerhört många ungar där inne. Det snurrades runt och lektes på. Vi fastnade med en stor bok som hette "Afrikas djur". Jag var mäkta imponerad av fotograferna. Klara blev inte rädd av de mer bisarra fotografierna där tigrarna stod i ring och tuggade i sig sitt vilda byte. Nej, boken kom definitivt inte från barnavdelningen. Jag tror att det är nyttigt att barn tidigt lär sig hur vildmarken fungerar. Djungelns lag, och allt det där.

Middagen
Den här maträtten känns både nyttig och är dessutom oerhört god. Jag är ju mycket för det där krämiga, och den här rätten håller ändå en relativt låg fetthalt, men lyckas ändå väcka den där underbara smaken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar