måndag 13 augusti 2012

Måndag v. 33


13:35
Blodgivning. Dagens goda gärning. Jag har haft så fullt upp hela sommaren så tror bestämt det är två kallelser jag hunnit bomma. Min senaste tappning var i februari.Dagens instagram:
Klara gjorde sin första dag hos Greta efter ett långt sommarlov. Här är klockan strax efter tre och vi är i Gulans lekpark för att hämta henne. Alla ungar är på plats och det grävs för fullt i sandlådan. Jag kände mig givetvis tvungen att föreviga detta ögonblick.17:27
Här har jag tagit en sväng upp till Kandidatvägen. Familjen Karlsson är ute. Intressant är också vad som följer när jag och Alex glider ner till basketplanen, men den historien får stå i ett annat fält och forum. Jag tog i alla fall med bollen. Sköt några bollar med varierande framgång. Tror inte jag har varit ute med bollen mer än en gång tidigare den här sommaren. Skamligt. Visst, det har varit dåligt väder men inte hela tiden. Iofs, jag har haft hyfsat överfull schemaläggning också.19:27
Underbar middag. Kyckling med inrullad bacon med ost inuti. Helt sagolikt var det.19:56
Det närmar sig läggdags för Klara och vi varvar ner. Här sitter Ingrid och filar på ett SMS till Miras mamma. Ja, nu är korrespondensen igång. Spännande, to say the least. Jag hänvisar till gårdagens inlägg (Gammlia) för bakgrunden till denna tvåvägskommunikation.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar