lördag 25 augusti 2012

Lördag v. 34


06:44
Katalogsläpp, så det blev en tidig uppstigning för mig. Inte varje lördag väckarklockan ljuder vid sexsnåret, men så var det alltså denna dag. Innan jag susade iväg plåtade jag flickorna. De var så fina där de låg och sussilullade.07:44
Katalogpallen är utplacerad snyggt framför ingången på entréplan. Ett par timmar senare slås dörrarna upp och då skall folket givetvis jubla.17:51
En lång lördag senare sitter jag avkopplad ute på balkongen med en kall kanna och min lilla portabla arbetsstation.18:05
Det är inte frågan om BSDM, om än det verkar så.02:00
Vi har gått två timmar efter midnatt, och jag har varit ute och slirat med en vän under kvällen. Kvällen har nått sitt slut och bara här ute på gården sätter vi oss i lekstugan (ja, hehe) och småpratar om kvällen. Plötsligt hör vi en rejäl duns. Vi ser en främmande kroppshydda som bokstavligt talat smällt ner på den lilla [för små barn anpassade] bänken utanför. Jag och min vän tittar på varandra, och båda uttrycker något i stil med "Eh, what the fuck just happened?". Killen ser ut att vara några år ifrån myndig ålder, på sin höjd byx- och mopedmyndig. Vi försöker få liv i honom på alla sätt och vis, men utan resultat. Efter ett tag beger sig min vän av hemåt. När jag kommer upp kan jag inte sluta tänka på den stackars pojken som slocknat på en bänk utanför lekstugan. Jag tänker efter, velar fram och tillbaka ett tag, sedan fattar jag beslut. Jag tar upp telefonen, ringer polisen, meddelar läget, avslutar samtalet. Jag står och käkar på en ostbit och tittar ut från balkongen. Efter ungefär tjugo minuter rullar en radiobil in på gården. Jag hör hur [även de utan framgång] försöker få liv i killen, för att till sist bära honom in i bilen. De rullar iväg. Jag går och lägger mig. Vilken lördag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar