lördag 11 augusti 2012

Lördag v. 32


16:27
Lite samma vibb som fotot med bussen i bakgrunden, för ett par dagar sedan. Jag talar om den ansvarslösa signalen som sänds ut till tittaren. "En treåring på ett sluttande tjärtak?? Har han nåt vett i knoppen, den där Oxwall??", eller värre. Nå. Det är väl lite en illusion. Fotot är taget med en stark vidvinkel, jag var i själva verket i princip på armlängds avstånd. Det här är förresten lekstugan på gården. Ändå awesome att bo i lägenhet (miljonprogram tillika) och ha lekstuga på gården.



18:42
Middagen. En enkel färdigrätt blev det, faktiskt. Funkade. Jag hade ställt sikte på att slå följe med ett glatt studerande gäng i här trakten, för lite klassiskt ölhäng.



00:07
Här har vi gått över midnatt och är således inne på söndagen. Ännu har vi inte tagit oss iväg, om än vi är på gång. TC är destionationen.



00:18
Står i hallen med HP. Nu är det nära till avfärd.




00:46
Teatercafet bar & restaurang. Det blev en snabbvisit. Ingen av oss var taggade på uteliv. Det köptes hamburgare på Helan & Halvan och vi satt sedan på nattbussen mot östra sidan av stan. En halvtokig men snäll gubbe kom fram och började prata på bussen; hans utlägg var så skruvade så att jag rentav virrade till det och fick för mig att vi var framme vid Ålidhems centrum när vi i själva verket inte kommit längre än till Växthuset. Det var ju mörkt ute också. Vi fick således stå i mittgången och samla oss i nån minut innan den faktiska avstigningen skulle gå ner. Nå. Jag hade tryckt min hamburgare på stående fot medan Petter och HP hade kvar sina när vi kom in i lägenheten. So not fair. Anyways, en underbart trevlig kväll till sin ände. Utgången var eventuellt missen, vi skulle ha suttit kvar vid köksbordet på Ålidhem ända tills sovklockan skulle ringa. Nej, kanske inte. Jag vet inte. Jag är väl kanske lite mer av en köksbordskille än en dansgolvskille. Nå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar