onsdag 4 juli 2012

Onsdag v. 27


19:09
Klev av dagen. Kom på att jag bommat lunchen, så vid det här laget var jag på bristningsgränsen. Jag körde i mig en stadig munk med vanilj och nåt mer, sittande på en bänk utanför den väldiga stormarknaden.19:53
Här hemma, ute på gården. Det är fort bestämt att vi ska kana iväg till familjen Karlsson, där sonen idag enligt uppgift ska finnas tillgänglig för lek. Här är vi i avfärdens skeende.22:01
Besöket hos våra vänner var mycket angenämt. Klara och Emil hyser vänskap, det märks, även om de rör sig framåt med klassiska 'baby steps'. Jag kommer ju själv ihåg när jag var barn hur svårt det ibland var att veta i vilken ände man skulle dra när man var på väg att finna en ny kompis. Här har vi tagit farväl. Jag är vid det här laget vrålhungrig. Klockan är här som ni ser just efter stängning av Ålidshems centrum. Vi hann lagom in på affären och haffade 4st Grandiosa. Nu hemfärd, vi får se upp för bussarna bara.22:55
Dessa tre pizzor klämde då jag, den fjärde tryckte drottningen. Jag var riktigt satt efteråt, det vill jag meddela. Sov riktigt gott gjorde jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar