fredag 20 juli 2012

Fredag v. 29


11:19
Blev bjuden på lunch av finaste Rickard. Jättetrevligt var det, på Eastern Palace. Det är oerhört behagligt att bara luta sig tillbaka och prata om allt från A till Z, allra helst då över en smaskig buffé och i gott sällskap, som här.19:53
Det må se ut som att jag halvligger i en solstol på Gran Canaria, men jag har faktiskt ännu inte klivit av för dagen. Bakom mig är bland annat utemöbler. Det drog dock ihop sig, och det var inte mycket folk i rörelse. Trött var jag också, som gått som en ångvält sedan jag klev på klockan sju på förmiddagen.21:49
Middag hemmavid. Underbart gott, kyckling, jordnötter, banan, ris. Jag älskar mat.02:35
Här har jag och Perra då korkat upp en liten flaska, varvid vi sitter och pratar politik vid soffbordet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar