torsdag 19 juli 2012

Torsdag v. 29


Förord
Vi var inlagda på NUS, egentligen bara över dagen. Klara sövdes av den enkla anledningen att hon skulle ligga helt still vid röntgen av rygg och njurar. Jag hade faktiskt själv ett bokat sjukärende på förmiddagen, fast på Ålidhems vårdcentral, var mina stygn skulle tas bort. Det var ingen väntetid och sjuksköterskan i receptionen tog själv tag i saken, så jag var snabbt färdig. Så, fyra bortklippta suturer senare börjar dagen.

10:07
Klara får i vanlig ordning en Pigelin på uppvaket. Det har blivit ett par gånger, så jag är redan villig att kalla det en klassiker.10:36
Jag hade tagit med mig Eee så att Klara skulle kunna titta lite på ponnyhästarna. Hon tycker ju så mycket om Applejack och allt vad de heter.10:54
Lite mat är inte heller fel. Jag sprang ner till kiosken vid centralhallen och köpte en baugette till Ingrid och en Nogger till efterrätt åt Klara.Today's awkward moment
Det var i personalutrymmet eller lunchmatsalen i stormarknaden. Jag stod vid kaffemaskinen och knappade på mobilen. Plötsligt när jag stängde någon app lossnade plötsligt Winamp från sitt tidigare suspenderade läge. I just denna stund var det inget mindre än refrängen på "Killing Me Softly" (med Lauryn Hill från Fugees) som skrällde på hög volym, rakt ur telefonens högtalare. Det var inte så att folk vände sig om vid sina bord, men jag var ändå hastig på att greppa efter volymknappen och skruva ner. Det var en märklig känsla som rann igenom mig. Egentligen var det ju inte särskilt märkvärdigt, det är ju en bra låt, men som jag är ny på platsen kanske det är dumt att ge vad som skulle kunna uppfattas som ett feminint intryck. Jag vet inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar