tisdag 5 juni 2012

TV: "The Client List" (2012-)Det här blev eftermiddagen just innan Klara skulle hämtas. Jag hade faktiskt inte en susning om vad det här skulle komma att handla om. För en kort stund hade jag nån felaktig koppling i mitt stilla sinne. Ja, jag trodde det skulle kunna komma att handla om nån familj under vittnesskyddsprogram. Det visar sig vara fel. Istället är detta en enkel historia om Jennifer Love Hewitt som mamma till två. Barnens pappa har problem med jobb och ekonomi och hipps vipps flyr han fältet, likt en ynkrygg, och lämnar Riley (Hewitt) ensam. Hon har samma dag fått jobb som massör. Hon ska i samma veva få veta att firman sysslar med "extras" under skynket, och fastän hon i det initiala skedet ryggar tillbaka, kommer saker att snurra om.

Jag tyckte det var småkul, fastän det knappast har substans eller en framtid i tv-rutan. Det är i viss mån originellt (en tv-film spelades förvisso in 2010, också den med Hewitt i huvudrollen), men det är -- ursäkta mig, men -- bhängt, och jag tror knappt att unga tjejer nappar på idén. Nej, det är nog bara jag och två tre till andra som i stilla stunder kan se den här skiten. Jag ger den underkänt. Oh, by the way, hur kan man som skådespelerska vara övertygande i en sån här ploj? Nej, jag tror vi lämnar detta till industrin faktiska. Att spela in television på en skamfylld verklighet är bara för mycket.

Trailer:


Officiell webbplats:
http://www.mylifetime.com/shows/the-client-list

För den mindre nogräknade:
The.Client.List.S01E01.HDTV.x264-ASAP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar