lördag 16 juni 2012

Lördagen v. 24


18:20
På uppdrag av drottningen är vi på ÅC och handlar.18:44
Det här kallas för ballongspelet. Det har inget med skicklighet att göra, utan endast tur. Man kastar tärningen och ska få en färg, så ska man samla så att man har alla färgerna. Jag förlorar jämt. Inte min lott, det där.18:56
Det här är ett av hennes mest omtyckta pussel. Nå. Nu har hon ett nytt i sikte. Hon vill att jag ska styra upp Yakari som pussel. Vilken pärs, va?19:02
Mys i mammas famn. Ryms jag?19:19
Middagen satt klockrent. Kyckling. Jag drypte på med lita beasås, detta eftersom Klara gjorde det. Hade tidigare nån fix idé om att bea skulle skära sig mot sötsur sås, men inte då. Jag måste bättra på mina kunskaper om mat. Obviously.20:15
På porslin.21:14
Prinsessan försöker klippa av en nagel. Det där med att störa sig på nagelbitar är något hon har ärvt av såväl mig som drottningen. Ett sådant beteende sitter i DNA-strängen, I'm positive.22:17
Ett väldigt pedagogiskt sätt att lära sig läsa och skriva är att använda sådana här pussel med olika djurarter. Dessvärre fattades en del bitar. Då visade vi våra ledsna gubbar.23:02
Oj, klockan är ganska sent för en treåring.
Är detta lite snudd på WT, månne tro?
"Betingelsen ligger i betraktarens öga", sätter jag då som mothugg.23:11
Sängen var nu inte långt förestående.
That went for all of us.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar