fredag 15 juni 2012

Fredagen


17:23
När jag kommer från passet är Klara redan hämtad. Hon är på bushumör, som alltid. Ute i tältet på balkongen finns det mysiga filtar, kuddar, mjukisdjur, med mera. Jag ryms, ibland.18:20
Hon tycker om palt, flickan.18:51
När hon har ätit duktigt får hon god mjölkchoklad från Euroshopper i belöning. Det är lite så vi arbetar.19:21
Sparkade igång en tvättmaskin. Toppmoderna maskiner som gör ett helt tvättprogram på knappt fyrtio minuter. Lysande, och då är så klart förtvätt inkluderat. Ni vet väl förresten hur jag resonerar kring tvätt? "Går det inte i 60c är det av dåliga kvalité." Ja, tänk två gånger innan ni låter mig tvätta er bag.20:06
Stojar lite på gårdarna. Den lilla smurfen är intressant, tycker hon.21:57
Tvätten var nu klappad (torktumlad) och klar. Galant.00:09
Så var vi 'past midnight', och det avrundas med popcorn, en kall, och den välkända rosa 'klon' som jag använder när jag masserar henne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar