söndag 20 maj 2012

Söndagen


13:33
Klara är inte på världens bästa humör som vi förbereder avfärd mot Strömpilen och ICA Maxi, men visst ska det komma sol efter regn. Det gör det ju. Alltid.14:17
Vi är redan färdiga med inköpen, och här på väg ut, vid tillfället för detta 'snapshot' stående i entrén. Klara tycker att hon har bra utsikt från mina axlar. Hon har en poäng. Jag är en lång och reslig karl.15:10
Om ni tittar på fotot ovan så lägger ni väl märke till mitt skägg och min mustasch. Jag är väldigt nöjd, förutom att jag (lately) har börjat störa mig på att det har samma naturliga färg som, ja, pardon my French, könshår. Det är här detta mirakelbalsam kommer in. Permanent hårfärg även kallat. Kommer bli fina fisken, detta. I can feel it. Undrar ni varför EXIF-tidsstämpeln ligger nästan en timme bort? Jo, låt mig fylla i den luckan. Inte då vi kommer över tröskeln utan efter kanske en halvtimme märker jag att hårfärgen inte finns i ryggsäcken bland övriga artiklar. Panik. Jag hoppar på min nattsvarta stålhäst och susar ner till Maxi. Stormar fram till utcheckningen och frågar vänligt kassörskan om en lägesrapport. Hon öppnar en magisk(?) låda under kassan, och där håller hon i min hårfärg. Jag blir så sinnessjukt glad i denna stund. Det hade varit uppemot sjuttio pistoler åt h-lvete, om någon mindre nogräknad tjomme hade haffat den. Nå. Slutet gott, allting gott. Under kvällen kom således färgningen att äga rum.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar