onsdag 16 maj 2012

Onsdag


12:51
Just som jag återvänt från veckans sista skift på Sambandscentralen stundas vår dag i parken. Vädret är helt i en klass för sig. Jag kände att det var denna onsdag, 16 maj år tolv, som det för sommarhalvåret så typiska högtrycket skulle komma att sättas in. Det var liksom en annan vibb i luften än i förgår. Ja, jag skriver förgår, för redan igår fick jag en aning om att det var på väg in, om än det då inte var särskilt soligt. Märk väl att det här inte var strålande sol. Nej, men det kändes ändå.17:34
Vi gjorde dagsäventyret, jag och flickorna. In till stan bar det av, var vi knatade runt och kollade allt möjligt. En och annan cheeseburgare hann vi också stoppa i våra små kakhål. Vidare, här i den fiffiga lekparken utmed Turistbyrån på sidan av Renmarkstorget, ja här leker Klara. Hon var så nöjd och glad — och då är jag glad.20:11
Middagen. Hamburgare, åter igen. Ja, jag kan väl säga som så att det blev lite annorlunda än det var tänkt. För att nämna något så hade jag glömt att lägga på tomatskivan när jag plåtade burgaren. Nåväl. Till sin fördel kan jag sticka till att det var en god rackare. Jag fick givetvis i mig ett par stycken. Ni känner mig. Tomatskivorna hann jag också lägga på.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar