lördag 12 maj 2012

Lördagen


13:44
Avfärd från gården. Målet är Ersboda och Myrornas.15:01
Här har vi hunnit bearbeta affären, och står startklara för hemfärd. Jag sticker inte under stol med att det blåste stark kuling hela ditvägen. Hemvägen skulle förhoppningsvis bära medvind. Nå. En skottkärra och en skjorta till undertecknad, det blev vad vi kom över. Jag stod och övervägde "Se7en" på Australiensk (Region 4) PAL DVD, en slags Deluxe edition med dubbla skivor, en med extra material. Ingen av skivorna var märkbart repiga, och 35:- var helt okej pris, men Ove Sundberg inom mig sa till sist nej och jag la ifrån mig artikeln.19:17
Middag. Kyckling och pasta. Jag vet inte på rak arm vad rätten heter, men den är enkel och i princip färdig. Det var förresten Klaras mormor och moster Sara som hade varit förbi med det, en stund tidigare på eftermiddagen.20:16
Klara följde med mig ner i källaren, var jag hämtade upp den gröna mattan, bordet, och liggstolarna. Hon var så duktig. Hennes lilla stol skulle givetvis också upp. Det var inget att orda om. När jag var klar planterade jag en gammal oxe på bordet inför fotografiet, mest för att visuellt visa på sommarinställningen. Sedan var det bara att åter ställa in den i kylen, ännu oöppnad, ty prinsessan skulle nattas.Videon är cirka ett år gammal, det vill säga från samma balkonginstallation i fjol. Den är väldigt målande, så tycker gott att den får vara med här.20:17
Nå. Jag/vi trodde att hon skulle nattas. Hon var inte på det humöret, och stoltserade istället med sin nya skottkärra.20:33
Yakari är en briljant indianpojke. Han är lite som en animerad MacGyver, i många avseenden. När vi leker får jag alltid vara Lilla Åskan. Aj, min arma rygg.01:14 (natten mot söndag)
Jag och drottningen strecksåg första säsongen av Eastbound & Down, en riktig smidserie. Skratten avlöser varandra när man kollar, rekommenderas alla. Nåväl. Jag blev sugen på fika. Smörgåsar, givetvis.


2 kommentarer:

  1. haha tänk att du fortfarande har kvar d där beatet! inte illa ;D mysig balkong btw! hälsa familjen broder =) /senator sebastian

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ofc, ofc, bro. Will do, will do! :)

      Radera