söndag 6 maj 2012

Fredag med pizzabagarenHar inte särskilt mycket att rapportera om fredagen, förutom att jag mitt under dagen träffade en vän som jag inte sett på veckor eller månader. Helt oannonserat dök han upp på Sambandscentralen. Jag kände glädje. Han skänker alltid hopp och glädje, när han dyker in. Han berättade att han precis satt hals över huvud i pappersarbete sedan han tagit över en pizzeria. Det var F-skattesedlar och allt vad det heter. Jag fick också höra lite av de unika planerna han hade. Givetvis droppar jag inget här, då detta är att klassa som industrihemligheter. Konkurrenterna ska inte ges tid att förbereda sig. Nej då. Tro mig, den här mannen kommer att ta den här specifika staden med stormkliv. Låt mig återkoppla, så snart som så skett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar