torsdag 19 april 2012

Torsdag (4e dagen)

12:22
Inleder lugnt och stillsamt i sängen. Glass blev jag också bjuden på. Underbart. Min portabla arbetsstation är i famnen och prinsessan ligger på armlängds avstånd till vänster om mig. Underbart.12:48
Nu börjar dagen och ta sig, och som klockan närmar sig ett petar jag pizzan. Ni känner till fabrikatet, givetvis.16:08
Klara har funnit ett riktigt schysst pussel vid stora lekparken intill pentryt. Bokstäver, och de skall minsann ligga i ordning också.16:54
Klara har också funnit en ny kompis. Flickan är några år äldre än Klara, men de cyklar runt som riktiga tokstollar längst med korridorerna. Den äldre flickans cykel är modell större, men Klara hänger med rätt bra ändå. Klara tycker om "doktorshandskar" och har lekt en hel del med dessa. Hon blev glad när den äldre flickan blåste upp och målade ett stycke åt henne.18:27
Ingrid står i det lilla patientköket och tillreder en måltid. Hon är väldigt duktig, drottningen.20:08
Jag har gjort en liten avstickare och käkar mig nåt klassiskt á bachelor där hemma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar