lördag 10 mars 2012

TV: "I Just Want My Pants Back" (2012-)

Kollade den här nya MTV-serien. En utekväll får Jason (Peter Vack) napp vid barbordet. Den perfekta tjejen. Vid den naturligt följande intima scenen pratar Jason nästan lite för mycket, ifrågasätter t.ex. hennes kön, då han tycker att hon är "för perfekt" och inte skulle förvånas om en penis hoppade fram ur hennes byxa. Det gör det inte. De gör som djur, bl.a. inne i kylskåpet. Dagen därpå får han hennes nummer och hon lånar i all stress hans jeans. Senare på dagen bestämmer han sig för att ringa. Han kommer till en kinarestaurang. Hon har blåst honom på numret -- och byxorna.

Det här är tydligen grunden för serien. Sen träffas Jason och tjejkompisen Tina (Kim Shaw) hos den lokala indierns "Quick-e-mart" över lite snabba matvaror och diskussion om framgång. Tina är av sexuell natur, och att gå hem tomhämt är inte hennes melodi. I det andra avsnittet (vilket jag också såg) förför hon praktikanten på hennes arbetsplats. Allt började kring en kaffebryggare.



Det var inte på något sätt en höjdarserie. Drygt tjugo minuter "MTV entertainment" åt gången, helt enkelt. Tveksamt om jag ens pallar se mer på detta. Serien kommer givetvis inte att bli långlivad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar