lördag 10 mars 2012

Film : "A Very Harold & Kumar 3D Christmas" (2011)De tog det förl ångt denna gång. Jag kommer ihåg att jag tyckte första filmen med de här gossarna var awesome. Kanske var det för att jag såg den under min egna 'highschool-fas', och att perspektivet generellt är lite ställt på sned då. Nåväl. Den här gången var jag inte alls imponerad. Harold (den asiatiska killen) har blivit framgångsrik med egen kontor, medan Kumar (den indiska killen) fortfarande lever 'slack life' utan större betänkligheter. Deras vägar korsas mer eller mindre av en slump, men det blir ett äventyr när de ska styra upp en julgran till en viss väntande mö och julafton.Detta är en budgetproduktion som säkert en och annan tonåring tycker är lika kul som jag tyckte White Castle filmen var när det begav sig. Men just nu har jag inte mycket att ge för denna, men kan försvara den med att man kan vara i princip i vilket läge som helst, utan att fara någonstans. Själv var jag t.ex. på Björne. Solokvist i serverhallen. John Blund hämtade mig lagom till eftertexterna.

Trailer:


Recension:
@ The Guardian

För den mindre nogräknade:
A.Very.Harold.And.Kumar.Christmas.DVDRip.XviD-DiAMOND

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar