måndag 19 mars 2012

Soffläge, grottan

Drottningen ville vila en stund, bjöd mig på en tid i tvättstugan, vilken jag tacksamt tog emot. Nu ett gäng jeans i en maskin, samt en vit tvätt bestående av t-shirts i den andra. Bild chansning och kör 95°, får bara hoppas plaggen inte krymper alltför mycket. Vitt är rätt svårt att få rent. Nå. Suggan nu, sin sagt. Belushi i rutan. Den hysteriska sitcomen med burkskrattet och hon från Melrose Place. Heh. Har förresten invigt vad jag tror kan vara mitt livs första splitternya mikrofibertrasa. Torkat av den visuella panelen. Nice. Blev inget smear, som när jag försökte med en t-shirt tidigare. Batterivatten kändes overkill (och svårt att hitta), om än uppgifterna om dess riktighet är entydiga. Oh. Det här avsnittet, om hur det framkommer att hon (Thorne-Smith's karaktär) vikt ut sig i ett tidigare liv. Jag har ju sett det förut, i ett tidigare liv. Nu tog det slut. Ska man göra lite armhävningar kanske. Får se vad jag känner för idag. Om en knapp timme ska prinsessan hämtas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar