söndag 26 februari 2012

Söndag (eftermiddag & kväll)

Tog en rejäl powernap på eftermiddagen. Så slut i huvudet som jag har varit idag så har det varit välförtjänt. Har även åkt buss. ÅC till NUS var jag hoppade av och studsade över en snövall för att hinna ombord bussen på andra sidan vägen. Det gick vägen. Vid busskuren vid Mariehem centrum stod flickcykeln, eller vesslan som jag ibland kallar den. Som genom en magisk slump mötte jag två av tjejerna från igår. Jag kommunicerade efter bästa förmåga, tröttman till trots. Sen susade jag iväg. Hem. Sömn. Ja, den där långa taktikvilan son jag nämnde. Blev pizza till middag. Alibaba smider nåt så inåt glödheta norden. Mums. Nu sängen. Hade ett missat samtal från okänt nr klockan 21.51 - obehagligt. Godnatt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar