söndag 21 juni 2015

Midsommar

Vi har nu söndag, och midsommarhelgen är passé. En ljuv sådan hade det varit, ett lite halvdåligt väder till trots.

I natt har Klara haft sitt livs första övernattning utan mamma och pappa, bortsett från hemma hos mormor och morfar då, såklart.

Det blev hemma hos granntjejen snett tvärs över gården. Vi var väl kanske i sanning lite oroliga igår kväll, jag och Ingrid, då vi satt uppe framför teven till Trailer Park Boys.

Nå, allt gick prima, och det där befarade samtalet från en ledsen jänta som saknade sin mamma och pappa uteblev allt som allt.

Nåväl. Idag har vi då som sagt söndag, och sitter i skrivande stund på en parkbänk i Källparken. Ungarna har tagit av sig barbenta och springer runt i fontänen. Ett äldre par sitter ett par blåser bort och pratar. De följde med oss från den lilla dammen här intill.

Rätt vad det är kom ännu en pensionär, en äldre dam med rullator. Denne stoltserade med hur hon minsann bott i området i över femtio år, och hon berättade sedan hur parken förr i världen hade duschar, men hon ville minnas att fontänen stått torr ett par somrar.

Nu har pensionärsparet och den gamla damen slagit sig ner ihop. Det hela inleddes med hur damen i paret sade "Men, känner du igen mig?", och resten blev så härligt att tjuvlyssna på. Oj, nu pratar de om sprutor och årets krämpor. Herregud. Vi blir bara äldre och äldre.

Nu ska vi vidare. Planen är att ta en lång cykelutflykt. Vädret är faktiskt rätt schysst idag.

1 kommentar:

  1. free spins no deposit bonus online gratis - se listan över webbplatser som ger spelare möjlighet att få free spins no deposit bonus

    SvaraRadera