torsdag 23 januari 2014

Gilla-kulturen som råderJa, jag kommer en svunnen tid och ett lika svunnet årtionde, men teknik, multimedia och sedermera sociala medier har alltid varit mitt särskilda huvudämne. Jag har förstått att vi har gått in i en slags outtalad kultur var det är "gilla-klicken" som räknas. Ikväll sattes allt på sin spets, när jag gjorde det stora misstaget att spontant gilla ett inlägg med en -- för mig klassisk -- raplåt. Det var vid sänggående som det hela uppdagades, och Ingrid -- utifrån vardagsrummet, med bara en vägg emellan -- skickar mig en liten sidoknuff om att det här inte var riktigt okej. Jag låg i sängen, ställd, och försökte jobba fram damage control. Det enda jag i stundens hetta kunde komma på var att rätta min älskade hustru för ett smärre stavfel i sitt utlägg. Jag vet fortfarande inte om detta var ett vettigt instick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar