söndag 29 december 2013

Nytt tangentbord


Det gamla Logitech Internet 350 har tjänat oss väl i många år, men efter några smärre incidenter följt av en misslyckad rengöringsprocess så tackade detta för sig. Min sista tappra effort för att laga det slogs omkull när Klara fick tag i den gummilika tryckplattan som tangenterna trycker ner. Hon rev den i tre delar, och sedan kändes allt mest hopplöst. Vi sprang först upp till den klassiska indiern för att söka ett fynd. Jag trodde att ett Logitech Classic skulle göra min lycka, men när jag kom hem och provade det stod det klart att styrkretsen hade sjungit på sista versen. Alla tre dioder (NUM LOCK, CAPS LOCK, SCROLL LOCK) blinkade i ultrarapid så fort man kopplade i tangentbordet. Suck. Jag såg en kampanj på NetOnNet och framåt kvällen stack jag ut dit. Givetvis var kampanjen rensad, och jag stod där, lottlös. I ren desperation högg jag ett tangentbord från den svenska uppstickaren Andersson. Jag betalade 49 kronor för ett splitternytt tangentbord med funktionstangenter. Det kändes ändå helt okej. Jag hade gett indiern en femtiolapp för det trasiga tangentbordet. Suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar