tisdag 17 september 2013

Indragning av 12 voltSåväl Biltema som Jula har en aktiv subwoofer som är tänkt att ligga under passagerarsätet. Jag har läst på och folk verkar ändå tycka att detta är hyfsat bra bang for the buck, så varför inte? Vad jag vill lyckas med innan jag gör köpet är att dra in 12 volt från batteriet och in i kupén. Jag hade läst mig till att det ska finnas förgjorda hål i torpedväggen, och att man enklast kom åt dessa genom att lossa handskfacket. Jag gjorde så, och höll tungan rätt i mun för att ingen sladd skulle skruvas/kortslutas så att en airbag skulle panga rakt i plytet på mig. Nåväl. Allt gick väl, men jag fick ingen riktig koll på var det omtalade hålet fanns. Jag hittade en liten fläck där "fodret" saknades och det såg ut som att det stack in en skruvspets genom plåten från motorutrymmet sett. Nå. Jag monterade tillbaka handskfacket och lade projektet på is, for now.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar