måndag 1 juli 2013

Måndag, v. 27


HDMI-adaptern
Ojdå, så hade vi visst gått in i juli månad. Sommaren går fort. Ett litet inköp, kändes nödigt. Detta kom då att bestå av den här lilla mackapären. Med hjälp av den kan jag nu lägga mobilens eller surfplattans bild på en större display, t.ex. en tv-apparat. Inte illa. Nu ska jag bara grubbla ut när jag kan ha nyttig användning av funktionen.Jag säger då bara det. Teknikens vidunder.


Middagen
Det blev en sann klassiker. Jag förstår inte varför världen är så besatt av köttfärssås. Ett tips från coachen nu, testa att köra brynt köttfärs (as is) ihop med spaghetti. Smaken blir i min mening mycket mer distinkt än med kladdig sås. Idag provade jag dessutom att lägga en skiva cheddarost på allt. Mums, säger jag bara. Det här rekommenderas skarpt. Det är inte särskilt svårt att tillaga heller.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar