fredag 5 juli 2013

Fredag, v. 27

Det blev middag i form av potatisgratäng och kött. Mums. Klara fick hallon efter maten. Mums. Jag lyckades dock hålla fingrarna i styr, trots att jag älskar hallon.

Kvällsutflykten kom i att vi åkte till Strömbäck, var Ingrid troligtvis börjar läsa på närdistans i höst. Vilken natur. Myggorna var dock fasansfulla, det sticker jag inte under stol med. Det är som vanligt mig dom kommer till. Det har alltid varit så. I ett slumpmässigt sällskap samlas myggorna alltid(!) kring mig. Jag har aldrig känt mig riktigt bekväm med dom. Nå. En död mus fann vi också, just var man gick ner till bryggan och vattnet. Det var första gången Klara såg en mus, än mindre en död sådan. Vad mig själv anbelangar har Klara fram till denna stund mer eller mindre trott att möss är något som endast existerar i sagovärlden. Nu fick hon ett nytt perspektiv. En stund tidigare hade Klara kelat med en mysig katt som strök uppe vid de gamla träkåkarna. Vi spekulerade i om det kunde ha varit just denna katt som varit farten. Ingen har väl missat Tom & Jerry.

Det var vid elvatiden på kvällen som vi anlände till Kärleksudden, Nydalasjön. Jag slog sak i ett kvällsdopp. Eftersom det bara är min bakdel som syns i videoklippet så tror och hoppas jag att den inte strider mot något regelverk på Youtube. Vi får väl se, i värsta fall får jag bädda in den direkt från någon server genom HTML5. Det satt ett halvt dussin klassiska mopedpojkar vid träbänkarna längre bort. Man hör hur de ger ifrån sig någon slags djungelvrål när jag plaskar ut i vattnet. Det var knappast en slump.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar