fredag 7 juni 2013

Fredag, v. 23Det kom att bli en produktiv fredag. Jag inledde med att kliva på ett lagerskift. Jag klev av tre på dagen. Kollade till min digitala assistent och såg en påminnelse om/för något som jag sagt till mig själv att var jätteviktigt att komma ihåg. Jag fullbordade uppdraget, vilket sedermera skulle komma att bli dagens socialt katastrofala missöde. Nåväl. Jag gratisparkerade i alla fall på Haga och rullade iväg på skateboarden med matlådan i handen. Nådde destination i god tid. Hann värma käket och surra lite. Bollade mitt sociala missöde — som nu uppdagats — med en arbetskamrat. Hon skrattade, och tyckte väl inte jag skulle hänga upp mig. Livet är inte alltid så lätt. Dagen rullade i alla fall på. Köpte en liten sats med en kloss och tre rullar sandpapper med olika kornighet. Jag har vissa planer. Klockan var närmare åtta när jag var hemma, och Klara ville mest stå på balkongen och spana efter nya bästa kompisen, Karim. Nåväl. Uppvärmd kyckling blev det, och sedan sängen, till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar