torsdag 11 april 2013

Torsdag, v. 15


Inkomstdeklarationen
Idag låg det blå lilla paketet i brevlådan.


Teleskophandtaget
Jag var in med flickorna på Clas Ohlson och "bytte upp mig" från tidigare köpta 30-6117 till denna 40-7383. Enligt uppgift ska vridmomentet vara betydligt bättre i och med teleskopkraften, och dessutom kändes det smidigare än ett klassiskt fälgkors. Nå, vi får väl se om jag fixar biffen, dagen det verkligen beger sig. Jag sticker inte under stol med att jag bävar. Det finns dock inte en chans i världen att jag skulle betala en endaste krona för att lossa och sätta tillbaka fyra stora muttrar. Det känns lite grann som att till och med en förhistorisk grottmänniska skulle klara av detta.


Färsbiffarna
Ingrid snickrade ihop detta till middag. Hon brände ner inte mindre än en hel vitlök i min halva, detta för att kurera mig från det hemska Rhinovirus som jag dras med.


Tecknandet
På kvällskvisten när Klara satt och ritade fick jag plötsligt en impuls. Jag ville visa henne hur jag och mina kompisar målade Turtles när vi var barn. Jag tog en bläckpenna och drog hastigt upp konturerna av en klassisk sköldpadda. Klara var synligt imponerad och började fylla i med färg. hon lade färgen rätt också, vilket imponerade på mig. Vi utgjorde ett bra team, jag och prinsessan. Jag drar outlines, och hon fyller i med färg. Det är så vi arbetar, hädanefter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar