lördag 9 mars 2013

Lekande teater, McDonalds, ansiktsmålning


Biljettmaskinen
Idag köpte jag mitt livs första parkeringsbiljett. Det var Kulturcentrum som hade anordnat ett slags öppet hus för barn i Hamnmagasinet. Bland aktiviteterna stod bland annat lekande teater, afrikansk dans, sagostund, och ett rum med en stor teatergarderob. Det var jätteroligt, vilket jag också gjorde gällande när jag fyllde i enkäten. Vad jag däremot också blev varse var att parkeringsmaskiner är en industri i en klass för sig. Den första timmen rann ut som sand i ett timglas, och så var jag tvungen att springa ut i bara tjocktröja, och fumla på med Plåt-Niklas och plastkortet.


Ansiktsmålning
Efter aktiviteterna på Hamnmagasinet var det dags för mat. Det blev McDonald's uti Carstedts på Ersboda. Efter våra mål gick jag med Klara till ett litet bord där en tjej som jobbade satt och gjorde ansiktsmålningar. På bordet låg ett block med allehanda motiv. KLara valde tigern. Vilken tiger sen. Oj oj oj.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar