tisdag 26 mars 2013

Flytthjälp, sällskap, och pjäxor

Flytthjälp
Det är inte första gången jag assisterar min vän Johan när flytten stundar. De senaste gångerna har det varit lokala flyttar inom kommunen, men den här gången flyr han inåt landet. Östersund, för att vara exakt. Den senaste (och enda) gången jag var i Östersund var under min mönstring. Jag kommer ihåg att vi åkte buss och att när natten kom förvandlades sätena till liggslafar i bussen. Det var rätt kul. Jag hade ostbågar och folköl med mig. Nå. Det ni ser till vänster är ett objekt som jag var tvungen att fotografera. En spegel som Johan snickrade ihop i slöjden under högstadiet. Notera Wu-Tang märket. Helt oslagbart. Bilden till höger föreställer min cykel när vi är färdiga och jag laddar för avfärd. Johans mamma har försett mig med en glasslåda, en kartong med blandade glasspinnar, och en stor kasse med tomflaskor, som tack för hjälpen. Jag var helt salig när jag styrde cykeln österut.

SällskapDet var alltså på eftermiddagen som vi mötte ingen mindre än Nejthan. Det är så härligt att se Klara och Emil, när de leker.

PjäxorJag tror egentligen att det heter snowboardskor, faktiskt. Nu lämnade jag i alla fall tillbaka dem till deras rättmätiga ägare. Han kommer att göra succé i backen, och det vet man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar