fredag 14 december 2012

Let it ROCK!

Denna kvälll var det bäddat för festligheter. Det var även detta år Herrgårdsnöjen som presenterade julfesten, som detta år gick under arbetsnamnet "Let it ROCK!", och gick ner på Scandic Plaza, mitt i stan. Jag och mina kompanjoner hade ett förmånserbjudande som gjorde det extra trevligt. Jag lyckades emellertid med konststycket att bli rätt försenad. Jag hade fått för mig att sådana evenemang började nån gång under kvällen, kanske vid sju-åtta. Hon var kring sju när jag bestämde mig för att kolla upp exakt klockslag. Gick in på Herrgårdsnöjens webbplats och såg att jag redan var sen. Jag som hade tvätt i tvättstugan, och nyss kommit ur badkaret med Klara. Nå. Ringde upp F och bad han meddela att jag var på ingång. De hade lagt undan förrätt åt mig, så jag gick i alla fall inte miste om något. Showen och musiken var fantastisk. Alla delnummer var mycket fängslande. När kvällen till sist var avslutad fotograferade jag långbordet var faktiskt hela vårt sällskap hade rymts. Så här såg det då ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar