torsdag 18 oktober 2012

Torsdag, v. 42


Frukosten
Klassisk variant. En vän har mejlat mig så här i efterhand och frågat vad det här ska föreställa. Svaret är givet. Bröd i ett hav av smält ost. Helt underbart för kropp och själ. Testa själv, om ni inte tror mig.

Brandövningen
Wow. För första gången i mitt liv sprutade jag med en sån där skumsläckare. Det kändes väldigt manligt. Synd bara att det inte var lika häftigt tryck i den som jag hade väntat mig.

Lunch
Pizza med julmust. My wife's treat. She's so sweet.

Tvättstugan
Dagens ärofyllda pass var tudelat. Vi pratar första och andra halvlek. Mitt på dagen hann jag alltså köra två tvättmaskiner. När jag passerade e-bokningstavlan slog det mig att de höstlöv som Klara la dit (och sedan vid utfarten glömde) senast vi tvättade fortfarande ligger kvar. De har fått en ännu vackrare färg, och torkat. Undra hur länge de blir kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar