torsdag 23 augusti 2012

Torsdag v. 34


09:36
Klistermärket kommer från ett gäng rappare med säte i Umeå, Norrland. Jag har inte för vana att ställa min stålhäst intill den här stolpen för att jag måste det, utan helt enkelt för att jag vill det. Om ni klickar på bilden så får ni läsa mer, ni kommer då nämligen att vidarebefordras till killarnas webbplats.19:53
Hemkommen efter en dag i ärans tjänst. Hade lånat drottningens cykel då min tydligt läckte luft. Gjorde här konststycket att slänga på ny slang, vilket jag efter sommarens många flata däck blivit [säkerligen] länets mästare på. Hastigt och lustigt går det, och här får jag som ni ser assistans. Jag tror att Ingrid ropar från balkongen att hon ska vara försiktig med hammaren; därav det trotsiga leendet.20:40
Vilken måltid. Älskar kött och potatisgratäng.21:24
Idag serverades det dessutom tårta. Underbart.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar