torsdag 16 augusti 2012

Torsdag v. 33


16:27
Jag har precis kommit över tröskeln och flickorna lyser med sin frånvaro. Det är fett hett ute och jag tar då tillfället i akt till en stund av relax. Slänger på Logitech Squeezebox i köket på den sedvanliga stationen med klibbiga toner från Västindien, varvid jag öppnar en kall öl och sätter mig på balkongen och (bland annat) går igenom den sociala tidslinjen.21:55
Nu är vi på kvällskvisten. Jag trippar grottan och upptäcker snigelpost. Jag vore en lögnare om jag inte rodnade en smula om kinderna när min barndoms sanna legender, den ursprungliga diskussionsbas för svensk hiphop, whoa.nu, eller en av dess representanter (big up Pontus) skickade mig en näve klibbiga klistermärken. Inte nog med det, utan han stämplar _mig_ som legend på sin rad för adressat. Ni måste se det komiska här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar