fredag 17 augusti 2012

Fredag v. 33


08:38
Frukosten. Notera två sorters yoghurt.09:08
Det slår mig och drottningen att vädret är strålande.09:23
Jag gör mig gällande, mitt i solen.20:15
Klara gör sig gällande. Jag har klivit av efter en heldag och det första jag gör är att "fira in helgen" med att ta en cykeltur med Klara ner till Strömpilen. Visst fick hon en överraskning, ett Kinderägg av klassisk modell. Kommer ihåg hur jag och min kompis gjorde bomber (med vatten och bakpulver) utav de gula kapslarna när vi var småttingar. Oj oj. Tänka sig att Kinderägg lever än idag. Sweet.21:26
Inte nog med cykeläventyret till Strömpilen för en dryg timme sedan. Nu springer jag över till lekparken utmed Ålidhems-parken/-skolan/biblioteket med den lilla. Hon klättrar, gräver, åker kana, och är på bra humör. På väg hem springer hon genom buskage, fast det går såklart ner en stund efter att denna bild tas.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar