torsdag 12 juli 2012

Torsdag v. 28


10:57
Veckans första sovmorgon har gått ner, och den behövdes. Här har jag dessutom hunnit förbi postombudet var jag hämtade ut detta schyssta stycke plagg. Det är en slags uniform för hemmabruk. Byxan och tröjan är hopsydd så jag behöver aldrig tänka på något, dessutom går dragkedjan hela vägen runt huvudet, tänk er en liksäck, så har ni bilden rätt klar framför er.19:23
Färdig för dagen. Dundrar direkt från Formvägen till Berghem, var detta är kvar efter grillningen som hade gått ner tidigare. Underbart med lite mat, trots att jag faktiskt mördat en hel grillad kyckling (med några nävar potatissallad) bara ~två timmar tidigare, då jag fått ett mindre sammanbrott på grund av akut hunger under passet.20:42
Lite lek på mattan i vardagsrummet. Den Lindbergska familjemedlemmen på fyra ben syns här i bild. Han heter Melvin, och jag har skrivit om honom ett par gånger tidigare. Han är intessant, och jag glömmer aldrig första gången jag träffade på honom. Han har visst hunnit bli fem år nu, och jag kommer ännu ihåg när Ingrid var så glad och skickade mig ett SMS som löd (ungefär) "Vet du, jag är så glad, vi har fått en hund!". Det här var sommaren 2007. En stor hund har han hunnit bli, Melvin.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar