fredag 13 juli 2012

Fredag v. 28


06:25
Frukost, som denna dag inkluderade gröt.10:06
Olyckligtvis kom min lunchlott sig att falla 10-11, vilket är allt annat än optimalt. Jag tänkte döda tiden på stadsbiblioteket, men de skulle inte visa sig öppna förrän elva under sommaren. Blä. Jag återvände till fikarummet, en cheese senare.18:03
Mina Air Force 1 har gått prima och jag har varit mäkta imponerad av hur bra sulan har stått sig, vi går liksom på andra sommaren nu, och vid det laget var mina gamla AND1:s fullkomligt nedslipade. Nå. Här sprang jag på oturen. En skruv av ondo skulle bli boven. Jag upptäckte skadan av en ren slump. Jag har blivit tipsad av en slags gel som ska vara fiffig till att täta smärre skador (på skosula) såsom denna. Hoppas det fungerar. Jag ska läsa på lite, och sedan eventuellt skrida till verket.20:26
När jag träder in i hemmets vrå visar det sig att drottningen har haft en aktiv dag. Frysen har blivit avfrostad och det behövdes. Jag hade trott det skulle få vänta till nästa vinterhalvår, men icke.20:30
Tacos blev det sedan till middag. Oh. Det var länge sedan, och jag var dödshungrig. Käkade fem saftiga varianter, och gott var det.20.55
Efter middagen imponerade Klara. Jag tog mig en dusch och hörde ljudet från badkaret av hur Klara fipplade med kökskniven i låset, just som hon brukar. Det har emellertid alltid slutat med detta fipplande, varpå jag antingen har låtit det bero (om jag velat vara i fred), eller frivilligt släppt in henne. Den här gången gick det dock annorlunda. Plötsligtt ser jag kolven vridas om, och dörren öppnas. Där står treåringen med ett smil. Jag är först övertygad om att mamma Ingrid assisterat, men hon svär att hon inte har gjort det. Oj oj. Galet, galet. Nu går man inte säker nånstans.21:52
Läggdags. Jag fotograferar drottningen som hon ligger och spelar Wordfeud. Föreslår lite skämtsamt att hon ska använda verket som profilbild i just Wordfeud. Det vill hon inte. Hon vill vara anonym och ansiktslös då hon spelar, det blir enklare då, tycker hon. Jag undrar hur hon tänker.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar