tisdag 17 juli 2012

Tisdag v. 29

11:16
Min lunch kom då att bestå av en sådan här liten godsak plus en liten burgare.16:22
Som jag blev klar i ärans tjänst och klev ut genom porten strax efter tre hör jag "Carl!" och en biltuta. Förvånad ser jag svärföräldrarnas V70, och en drottning som sticker ut sitt lilla huvud. Det var bara att hoppa in, så blev det äventyr. Här har vi anlänt till Klabböle. Här är vi inne i teknikhuset med diverse experiment man får prova på.16:46
Klara blir doppad i plurret.Bilder från vattenanläggningen
Här följer tre slumpmässiga bilder från vad jag inte vet huruvida skall beskrivas som ett vattenverk, kraftverk, eller bara allmänt utsmyckad anläggning. Väldigt fint var det i alla fall.17:08
Underbar, levande, bild.
Ett lyckligt barn på språng och frammarsch.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar