lördag 7 juli 2012

Lördag v. 27


12:13
I hettan av äran unnar jag mig en sådan här lunch, bestående av en dubbel och en enkel cheese. Det fungerar faktiskt i alla väder.18:17
Vi är förbi ÅC och handlar. Jag slås av hur i svängen Supermarket är, som annonserar att de bjuder på en lime vid köp av två Corona. Jag slog givetvis till på erbjudandet om denna mexikanska brygd.19:12
Oh, den klassiska kycklingrätten. Krämig, som alltid. Den gamla oxen tjänade bredvid mig. Inför kvällen nalkades en liten fest eller inrättning med gänget från Clabbe. Spännande.21:58
Här var det i full gång. En hel del politik avkunnades kring detta lilla bord. Högern mötte vänstern och det blev ibland högljutt, men det var alltid med glimten i ögat. Det var underbart härligt. Jag och några grabbar smet förvisso över till grannen och spelade ett konstigt Wii spel där man skulle klara konstiga banor, allt från att hacka ut löständer till att utföra Marios moment av att hoppa sönder block. Jag spelade för allt jag var värd.01:42
Här har olyckan slagit mig. Det var när jag och fänrik Lundström cyklade ned mot vattnet intill Droskan som jag fick sladd på sandig asfalt. Fänrik ser allvarsam ut när han säger att jag måste sys. Jag får då snudd på panik eftersom jag inte har någon spegel och inte ser mitt huvud. Är mitt halva huvud öppet, hinner jag tänka. Nå. Vi cyklar hurtigt uppför Svingen och en stund senare är jag inackorderad vid Akutmottagningen på Norrlands Universitetssjukhus. De konstaterar att det inte är något större sår, men att det visst behöver sys för att läka snyggt. Jag blir lågprioriterad och ett par timmars väntande följer här. Jag klev in på akuten strax efter halv ett, och här har jag redan hunnit vänta i över en timme. Fotograferar mig själv inne på en toalett.03:24
Klockan har blivit några timmar senare och jag är lagad. Nordic Rock var visst i full rörelse och som jag satte kurs mot stan för att trycka lite skräpmat innan hemfärd stötte jag på de här glada rockarna på Vasaplan. Riktiga jeansvästar, och mycket rockmusik hade de hunnit lyssna på under kvällen. Tänk att jag missade Hammerfall, jag som var ett sådant fan när jag var ung.03:34
Måltiden satt som en keps. Därefter var det hemfärd och sängen. Cykelolyckan till trots är jag faktiskt riktigt nöjd med kvällen, mest värda utekvällen på ett bra tag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar