torsdag 28 juni 2012

Torsdag v. 26


15:11
Jag kommer här precis från ett pass i ärans tjänst. Som jag sadlar trampmobilen slår det mig att jag har haft en halv liters Coca-cola fastspänd på bönpallen sedan några dagar tillbaka. Jag återvänder in i stormarknaden och gör det enda rätta. Jag passar åter en gång på att uppmana alla att göra likadana, tänk på att ingen gåva är för liten, jfr. 'många bäckar små' och dyl. ordspråk.15:41
När jag kommer in i vardagsrummet ligger flickorna och myser. Jag försöker givetvis knöla ner mig i högen. Det går sisådär. Det slutar med att jag liksom får vara vid fotänden nånstans, halvt om halvt.17:15
Här är vi på Strömpilen. Faktiskt sitter vi i lobbyn till Maxi. Klara har just käkat en varmkorv och efterrätten står i mjukglass på bägare. Hon käkade upp mer än halva, sedan fick jag resten. Win!19:19
Middag. Kan genast säga att detta var sagolikt. Under salladen döljer sig lax som är försedd med fetaost. Jag har inte smakat av detta tidigare i mitt liv och det satt gyllene på mina smaklökar.Dagens instagram:
Då jag fick ett schysst erbjudande köpte jag sex par Crocs. Med parametern normalt slitage inräknad skulle man kunna gissa att jag nu har minst ett decenniums förbrukning täckt. Snyggt jobbat, Oxwall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar