fredag 29 juni 2012

Fredag v. 26


19:35
Drottningen gör det återigen helt sagolikt. Det här är då kyckling med rullad bacon och fetaost. Till det (som ni ser) en härlig gräddig sås, samt gurka. Detta var det godaste jag ätit på länge, och det var den naturliga gamla oxen som gjorde Oxwall sällskap med denna. Hade jag haft receptet hade jag bjudit på det.00:45 (natten mot lördag)
Klara sover sedan länge. Jag och drottningen har slagit oss ner tillrätta för att se de två senaste avsnitten på Mad Men. Säsongsavslutning inkluderat. Jag gjorde popcorn och fann en burk i kylen som jag nästan hade glömt bort. Jag hade sett den och slagit till på måfå eller impuls mest för att den såg konstig ut. Den förde tankarna till det 70-tal jag aldrig fick uppleva, på nåt sätt. Nå. Nu smakade jag av. Jag kan inte rekommendera. Det är som Ingrid sa, de har försökt ge öl en smak av läsk. De kanske vill ha det till fruktig smak, jag tyckte det skar sig och kändes helt onaturligt. Nå, ni får döma själva. Den finns på välsorterade vin- och spritbutiker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar