tisdag 12 juni 2012

Tisdagen v. 24


19:16
Äntligen full dag. Det har varit en minst sagt smäckad sådan, om man ser till alla olika äventyr. Nåväl. Det känns i alla fall riktigt bra i ryggraden, and that's a lot.21:23
Allt (tre större projekt) som fallit på min agenda denna tisdag gjorde olyckligtvis så att jag missade Ingrids lillasysters uppvaktning inför Studenten. Flickorna hade varit där hela dagen. Jag skickade i alla fall mina gratulationer och tror ni inte att Ingrid kom hem med en låda sushi som de hade sparat till mig. Vilka underbara människor.22:48
Klockan närmar sig elva och sängdags. Jag har hunnit duscha både en och två gånger, som jag fick nåt slags ryck och började dona med allt från intimhygien till byte av borsthuvud till el-tandborsten. Snacka om skillnad. Har jag väntat för länge? Vad är praxis? Jag håller inte räkningen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar