söndag 10 juni 2012

Söndagen v. 23

14:32
Dagens äventyr, den nyöppnade lagerbutiken NetOnNet. Cykelfärden var faktiskt behaglig, och inte så där extramt blåsig som sist. Här har vi precis kommit in. Det blev en viss 'hold back' i det faktum att jag behövde uppsöka porslin just som vi kommit in. Jag frågade killen i kassan om/var kundtoalett fanns. Han gav mig en hand- och hänvisning och det visade sig vara en rymlig kundtoalett de inrymt i dessa nya lokaler. Rätt fulla papperskorgar, men det är ju lätt hänt. Nå. Här hade jag som sagt uträttat mina bestyr och återanslutit med flickorna där inne. Vi/jag hade ett mål.14:45
Detta mål 'put aside', en liten pausfågel i bistron var väl läglig. I varumaskinen till vänster fanns Coca-cola, vilket jag var sugen på. Guldpengen envisades dock med att inte svara, utan trilla rakt igenom. Till sist orkade jag inte trilskas mer med den. Fanta fanns i maskinen till höger, och om det nu ville sig så. Det var trots allt länge sen jag drack en kolsyrad läsk med smak av apelsin. Det gick vägen. Klara skulle visa sig älska den här drycken. Hon drack uppskattningsvis upp 85% av burken. För att lägga någon slags fotnot kring det här lilla fotot så kan jag i förbifart nämna att det är den sista bilden som jag skall komma att knäppa med denna GT-S5660. Nu skulle det bli andra bullar av.18:23
Vid det här laget hade vi hunnit trampa iväg till Berghem och svärföräldrarna. Här ligger Melvin och softar med den gula hunden. "Vovven", Klaras oskiljaktiga vän.19:21
Hallon med grädde. Pressat kaffe till detta. Underbart. Jag hann avfyra en ordstorm om hur jag alltid varit en hallonpojke, i motsats till exempelvis jordgubbspojkar. Detta utdrag höll jag för Ingrids mamma, och jag fick sedan en liten knuff i sidan och det var med glimten i ögat som Ingrid härmade mitt utlägg och tyckte att genom att höra mig prata med hennes mamma kunde hon få veta saker som hon inte vetat om mig trots att det faktiskt är åtta år sedan vi träffades första gången, Ingrid och jag.20:46
Vi har sadlat trampmobilerna och avfärden är stundande.
Det har varit en ljuvlig söndagskväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar