söndag 3 juni 2012

Söndagen v. 22


13:28
En klassisk söndagslunch, det vill säga inte i tidigaste laget. Klara var nyfiken på mammas soppa. Hon gör förresten schysst hemmagjord klimp, den ärofyllda drottningen. Den ska hon ha en stor eloge för. Godaste klimpen jag käkat, faktiskt.14:31
En sväng upp till centrum. Drottningen trodde (i sanning) att det var lördag, så hon köpte en påse lördagsgodis. Lyxade till det med sånt där svenskt kaffe. De körde en 'sales' och slumpade påsarna här (400g) för en tjugolapp styck, så det var ju för bra för att låta bli. Nå, fortfarande inte samma kurs som Euroshopper, men nära nog.15:13
Mys i soffan och en berättlse.16:14
Vissa softar på söndagar, andra tvättar. Jag styrde upp all tvätt, och sprang oväntat på en bekant granne när jag skulle hämta allt. Vi bytte några ord, om bland annat en av mina livscoacher. Sedan skiljdes våra vägar åt. Jag kan tillägga att jag var lite skamsen i hur han och hans tjej visade sig vara grymt mer organiserade gällande det där med att tvätta. De stod i lugn och ro och vek tvätten och sorterade i högar för garderoben, där nere. En annan fyller bara en plastbag och lättar. Denna plstbag är förvisso öronmärkt rentvätt, så det finns säkert de som är ännu värre, och använder samma [e.g. IKEA] bags till båda ren och smutsig tvätt. Usch, how nasty.18:06
Middag. Chicken Nuggets. Mmmmm. Det här är riktigt gott. Kommer inte ihåg om jag åt det för första gången på McDonald's City med min älskade lilla mamma i slutet på 90-talet, eller om det serverades på skolmatsedeln. Jag kommer ärligt talat inte ihåg, men jag kommer ihåg att första gången jag käkade sådana här var jag såld på smaken.18:11
Ett busfrö. What more do I need to say?19:03
En kvällstur till slänggungan på gärdet.19:09
En sån här lekte jag också med när jag var barn. Jag kommer ihåg det. De är klassiska för utesandlådor. Den här var skev, en av metallstängerna hade böjts utav bara den, så det gick liksom inte att navigera skopan överhuvudtaget. Vi fick ge med oss.22:43
Drottningen har hittat ett nytt spel. Det här är då 'Zelda: Twilight Princess' för Gamecube. Hon föll snabbt på plats. Jag gick och knöt mig. Kan tillägga att jag fick bisarra svårigheter med att finna ro. Sömnen infann sig inte. Jag kastade stressdroppar säkert ett dussintal gånger under de kommande timmarna, och sinnet var illa färgat. Till sist antar jag att jag slocknade.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar