onsdag 27 juni 2012

Onsdag v. 26


12:54
Denna onsdag skulle troligtvis komma att bli min sista med någotsånär 'fri tid' på ett bra tag framöver, så jag tog det lugnt i svängarna. Först här, närmare ett på dagen, petade jag en brunch i form av en stadig svart kaffe med två rejäla smörgåsar.15:26
Jag och prinsessan på inköpsrunda. Hon har en vana i att alltid hugga en banan. Det är reko att de bjuder barnen på en banan ur en korg. De gånger Klara inte orkar mer brukar jag ta över. Jag hoppas att folk har överseende med detta, och inte tycker att lilla jag 'is a greedy f*ck'. Jag medger att tanken har slagit mig.16:48
Tillbaka i soffläge. Yogurt.18:04
Tvättstugan. Klara undersöker skrymslen och vrår.18:20
Åter i soffan, nu byggs det pussel. Ett sådant med former.19:08
Äntligen middag. Här en klassisk norrländsk rätt. Min gamla mormor brukade laga sådana. Nuförtiden är jag smått lejd och köper dem färdiga. Billiga, simpla, mättande. Här med ett stycke morot till. Märk mina ord — det fungerar.20:01
Lite visuellt gluttande innan sängen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar