fredag 8 juni 2012

Fredagen v. 23


08:42
En stadig frukost inför avfärd mot Sambandscentralen, denna veckans sista dag.14:48
Tolv minuter innan Klara ska hämtas i Carlskyrkan. Jag har invigt drottningen i vad som var en del av min kultur under tonåren. Jag visade här att jag fortfarande har 'mad skills in it'. Hon är dock lite (erhm, mycket) av en tävlingsmänniska, drottningen. Hon vill så mycket. Utvecklas. Behärska spelet. Det gillar jag. Anyways, just den här bäst-till-fem var det uppenbarligen 'yours truly' som tog hem. Jag kan förresten lite smått kryptiskt säga att det hela ligger ganska väl i tiden.20:31
Mums. Lasagne. Riktigt gott. En riktigt stor ugnsform gick åt. Så det ska vara.20:41
Klara hade dessvärre haft lite feber ända sedan eftermiddagen, och nu efter maten sa hon att hon var på väg att kräkas. Hinken var snabbt framme. Det kom lyckligtvis inte upp något. Falskt alarm, denna gång.21:32
Oj oj. Vattenfärgerna plockaades visst fram på kvällskvisten.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar