söndag 13 maj 2012

Söndagen


11:38
En toksen frukost, denna veckans välkända vilodag.11:40
Klara å andra sidan, redan påklädd, ute på balkongen, med bubblorna i högsta hugg.15:49
Vi väntas klockan fyra hos mormor och morfar, så bara för att vissa oss oerhört minutiösa tar vi en sådan typisk pausfågel vid Berghemsskolan lekpark. Gungorna är alltid omtyckta.16:49
Klara har hittat sin plats. Hon bygger. Hon vet exakt vad hon bygger. Jag sitter och inspekterar, och ibland får jag vara med och hjälpa till, men då ska det oftast vara på hennes villkor.19:36
Klara äter efterrätt, en slags chokladkaka som satt riktigt fint. Ja, det kan jag skriva under på. Vidare, eftersom jag inte ville visa mig fotoneurotisk under besöket (förrän här, som jag inte längre kunde hålla mig) kan jag berätta att vi på eftermiddagen åt en sagolik middag. Det var grillpremiär och då sådana träspett med kött, svamp, grönsaker, och sådan lyxig specialkorv. Till detta givetvis kladdig varm bearnaisesås i kastrull. Oj, så mätt jag var efter tre spett. Ni skulle bara veta. Jag intog soffan, givetvis.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar