fredag 25 maj 2012

Fredagen


16:53
I ärans tjänst. Nöjd över det faktum att kaffemaskinen har bytts ut, och att vi numera har en av Europas modernaste (läs: högteknologiska) kaffemaskiner, helautomatisk med kontroll över touchskärm. Det enda som saknas är öppen mjukvara.20:26
Busar på med Klara ute på balkongen. Hon släpar ut mina gamla AND1 hoop shoes, som numera är i fruktansvärt skick och tjänar som "balkongskor vid taskigt väder", eller nåt åt det hållet. Underbart snäll är hon i alla fall, mån om att jag inte ska frysa om fötterna.22:52
Har inbjudan till Stipendiegränd, där ett gäng glada studenter enligt uppgift ska hålla låda under kvällen. Jag navigerar min trampmobil och när jag far över Historiegränd och ser inte mindre än tre radiobilar, en piketbuss, en polismotorcykel och två ambulanser, på en och samma parkering, ja då förstår jag att Brännbollsyran 2012 har rullat igång. Oj oj oj, vilket sjå de ska ha, vakthavande, ambulansmännen, för att inte tala om brandförsvaret, helger som denna.03:22 (natten mot lördag)
Här sitter jag med min vän Fredrik. Vi har vid det här laget sett det mesta av vad "Brännbollsyran by night" har att erbjuda, och var och en ämnar nu resa hem till sitt respektive. Bara käka lite först, man vill inte somna på tom mage.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar