fredag 27 april 2012

Torsdag

Det har oavkortat regnat hela dagen. Så också nu, tio i ett på natten. Dropp dropp, hör jag mot fönsterbläcket. Mysfaktor?
08:30
Käkar man en stadig frukost blir man en briljant kämpe under dagen.Lunchen kring ett:
Det här käkade vi, jag och drottningen.
Vem tog vad? Det får ni gissa.
15:20
Klara hämtades hos Mona på Carlslid.
Hon var på halvdant humör, vilket kanske syns.18:18
Middag av det klassiska slaget.
Ekonomiskt? Jamen nånting!När jag hade krupit ner:
Jag tittade på luren och hade funderat på samtal från okända nummer som rullat in under dagen. Vilka skulle kunna tänkas vara avsändare? Nu fick jag svar på mina frågor. Ett tydligt textmeddelande i min inkorg berättade allt. Nu får vi se om jag har nerver till att kontakta denna Helén. Vad var det egentligen jag var nyfiken på? Jag kommer inte riktigt ihåg. Jag var nog mest bara som en iller på bläckpennan (intresseanmälan) när den gick runt borden i tisdags. Jo.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar